Het koor

Met een enthousiaste groep tenoren, bassen, sopranen en alten zetten wij onder leiding van dirigent Paul Jonkers steeds weer een geweldige uitvoering neer. Onze optredens bestaan uit grote concerten zoals de Johannes Passion, maar ook verlenen wij onze medewerking aan kerkdiensten. Wij geven elk jaar een concert. Het ene jaar een groot concert met een avondvullend oratorium, het andere een klein concert met verschillende werken van verschillende componisten.

Ontmoeting

De hele groep komt iedere woensdag samen om te repeteren. Hiernaast is er ook plaats voor ontmoeting, urenlang kletsen na afloop of een goed gesprek in de pauze onder het genot van een kopje thee (natuurlijk hebben we voor de echte liefhebber ook koffie en limonade). Altijd is het gezellig en er is altijd wel iemand om een gesprek mee aan te knopen. Gezelligheid staat bij ons koor hoog in het vaandel.

Ons koor is bij Te Deum Laudamus ook echt Ons koor!

Het koor

Over Te Deum Laudamus

Te Deum Laudamus is een Christelijke Zang- en Oratoriumvereniging die zijn thuisbasis vindt in de Ontmoetingskerk in Spijkenisse. Veel leden van het 51 hoofden tellend koor komen van buiten Spijkenisse, waardoor Te Deum Laudamus een regiofunctie vervult. In Voorne-Putten is dit dan ook het enige Oratoriumkoor.

Te Deum Laudamus, al sinds 1966

Op 21 september 1966 is Te Deum Laudamus opgericht onder de noemer “Christelijk Gemengd Koor”. Later is dit gewijzigd in Christelijke Zang- en Oratoriumvereniging.

Ons repertoire

Te Deum Laudamus heeft een uitgebreid repertoire. Zo zongen wij Die Schöpfung, The Messiah, Bachs Weihnachtsoratorium, De Johannes Passion, The Crucifixion, Saul, Het Gloria van Vivaldi en het Requiem van Mozart.

Iedere woensdagavond

Iedere woensdagavond repeteren wij in de Ontmoetingskerk in Spijkenisse, van 20.00 uur tot 22.00 uur.

AVG privacyverklaring